Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    СВЯТАЯННІКАВЫ АЛЕЙ

    20 г свежых кветак святаянніка заліваюць 200 мл аліўкавага

    ці сланечнікавага алею і настойваюць на працягу 40 дзён.

    Прымаюць па гарбатнай лыжцы за 30 хвілін да ежы,

    два-тры разы ў дзень пры язвавай хваробе, парадантозе,

    а таксама пры захворваннях печані.

    Можна прыгатаваць алей і іншым спосабам.

    Паўшклянкі свежых кветак і здробненага лісця святаянніка настаяць

    на шклянцы сланечнікавага, аліўкавага ці льнянога алею

    на працягу трох тыдняў, працадзіць.

    Святаяннікавы алей эфектыўны пры моцных апёках.

    Акрамя таго, пры доўга незагойных ранах, нарывах,

    разрыхленнях слізістай абалонкі рота

    на хворыя месцы робяцца алейныя кампрэсы.

    Ім карысна змазваць раны, атрыманыя

    ад укусу сабакі ці коткі, высыпанні на вуснах пасля прастуды.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar