-1 кг памідор
-500 г кабачкоў
-250 г цыбулі
-100 г цукру
-1-2 перчыка “Чылі”
-450 мл. бальзамічнага воцату
-цім’ян -2 ст. лыжкі таматавай пасты
-соль,
-перац па густу
З памідораў зняць скуру і парэзаць кубікамі. Кабачкі і цыбулю ачысціць і парэзаць кубікамі. Перчыкі “Чылі” парэзаць кольцамі.
Дадаць бальзамічны воцат і 100 г. цукру. Варыць у таўстасценным рондалі 25-30 хвілін пасля закіпання на сярэднім агні.
Дадаць лісцікі ад галінкі цім’яна і 2 ст. л. таматавай пасты, заправіць соллю і перцам.
|