-алей аліўкавы
-1 парэзаная цыбуліна
-2 зубчыка часныку, дробна парэзаць
-2 чырвоных салодкіх перца, парэзаць
-2 лаўровых ліста
-2 вялікіх памідора, парэзаць
-1/4 ст. парэзанай свежай пятрушкі
-350 г кетчупа Хайнц
-1 ст. л. Вучэстэрскага соуса
-соль,
-перац
Усю гародніну для рэліша парэзаць аднолькавымі кубікамі. У патэльню выкласці цыбулю, часнык і лаўровы ліст.
Абсмажваць на сярэднім агні пару хвілін. Затым пакласці чырвоны салодкі перац і яшчэ абсмажыць пару хвілін.
Затым памідоры, кетчуп, пятрушку, соус, соль, перац патушыць 5 хвілін і прыбраць з агню, астудзіць злёгку.
Паспрабаваць на соль. Павінна атрымацца 4 шклянкі рэліша.
|