Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ТКЕМАЛІ З БАЗІЛІКАМ

    -слівы - 1 кг

    -базілік - 200 г

    -соль - 5 г

    -цукар - 200 г

    -воцат фруктовы - 100 г (можна яблычны)

    -перац пякучы - па густу.

     

    Слівы разрэжце напалову, выдаліце костачкі.

    Палоўкі варым 10 хвілін да размякчэння, затым праціраем.

    Можна пюрыраваць ў блендэры.

    Пюрэ злучыце са здробненым базілікам, соллю, цукрам, воцатам

    і пякучым перцам.

    Масу давядзіце да кіпення і адразу раскладзіце ў слоікі, закатайце іх.

    Слоікі, перавярнуўшы дагары дном, ахініце коўдрай

    і вытрымайце да поўнага астуджэння.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (15.12.2014)
    Праглядаў: 294 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar