Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 12
    Гасцей: 12
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ВОЦАТ

    -зеляніна свежая - колькі сыдзе

    -часнык, вычышчаныя зубчыкі - па густу

    -воцат вінны - 0.75 кубка

    -цукар - 2 ст. лыжкі

    -травы свежыя - колькі сыдзе

     

    Абраную вамі свежую зеляніну, напрыклад, экстрагон, мелісу, базілік, настурку, кроп, размарын ці чабор трэба не мыць, а толькі папрамакаць вільготным ручніком. Пакласці ў бутэльку 2-3 галінкі зеляніны і 2 вычышчаных зубца часныку. Закіпяціць 3/4 віннага воцату з 2 стал. лыжкамі цукру і напоўніць бутэльку. Паставіць у халоднае цёмнае месца прынамсі на 2 тыдні. Калі пасля гэтага воцат яшчэ не набыў насычанага водару, пакіньце яго настойвацца яшчэ на тыдзень, дадаўшы свежай травы.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 191 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar