Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ВОЦАТ МАЛІНАВЫ

    - маліна – 200 г

    - воцат (сталовы) - 500 мл.

    - цукар - 1 ст.л.

     

    Воцатам з водарам маліны вельмі добра запраўляць гароднінныя і фруктовыя салаты. Яго часта дадаюць у соусы і марынады для мяса і птушкі.

    Акрамя таго, малінавы воцат можна выкарыстоўваць пры кансерваванні гародніны.

    Маліну перабраць, злёгку прамыць праточнай вадой, старанна абсушыць папяровымі сурвэткамі.

    Палову ягад раздушыць разам з цукрам, пакласці ў слоік. Воцат трохі нагрэць і заліць ім маліну.

    Слоік шчыльна зачыніць і пакінуць у прахалодным месцы на 1-2 дня. Воцат працадзіць у бутэльку.

    Дадаць пакінутыя цэлыя ягады маліны. Даць настаяцца тыдзень.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (29.07.2014)
    Праглядаў: 245 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar