-воцат (сталовы, 9%)
-спецыі
Разліць у падрыхтаваныя бутэлечкі воцат і дадаць спецыі, якія вам па душы.
1.З "Татарскай сумессю рэзкіх затавак". Гэта сумесь вельмі дробная і такі воцат будзе гатовы за вельмі кароткі час.
2.З "Італьянскімі траўкамі". Лепш дадаваць у марскую капусту.
3.З "Хмелі-сунелі"
4.З кменам. Да ведама - вельмі рэзкі водар.
5.Са свежым часныком, галінкай кропу і кавалачкам морквы. Можна марынаваць ў ім цыбулю для шашлыка.
6.З размарынам.
7.З мушкатавым арэхам, гваздзікай, духмяным перцам і лаўровым лісцікам. Добра марынаваць бурак ці моркву.
8.З "Міжземнаморскімі траўкамі"
9.З кменам, фенхелем і мушкатавым арэхам
10.Воцат з "Праванскімі траўкамі"
|