Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ВОСТРЫ ТАМАТАВЫ РЭЛІШ

    -2 чырвоных струка салодкага перцу,

    -1 кг спелых таматаў,

    -2-4 зубка часныку,

    -1-2 ст. л. харысы,

    -4 ст. л. аліўкавага алею, адпрасаванага халодным спосабам,

    -марская соль – па густу.

     

    Перац разрэзаць напалову, затым на чвэртачкі, выняць зерні, памыць, абсушыць і пакласці на бляху. Затым іх на блясе абсмажыць, зняць скурку. Перац загарнуць у фальгу і пакінуць на 15 хвілін.

    Таматы вымыць, абсушыць і разам з часныком пакласці на бляху, абсмажыць, зняць скурку. Часнык павінен быць мяккім. Таматы і часнык астудзіць. Перац парэзаць на кавалачкі.

    З таматаў выняць насенне і парэзаць на кавалачкі. Часнык ачысціць і парэзаць на кавалачкі. Кавалачкі перцу разам з кавалачкамі таматаў, часныку, харысай і аліўкавым алеем перамяшаць, дадаць соль, яшчэ раз перамяшаць і пакінуць на 2 гадзіны.

    Дадаць аліўкавы алей, перамяшаць, пафасаваць у падрыхтаваныя стэрылізаваныя шкляныя слоікі, закатаць і паставіць на 2 тыдні ў цёмнае халоднае месца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 196 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar