-2 апельсіна
-6 шклянак журавін
-2 яблыка - ачысціць, дробна нарэзаць
-2 сцябла салеры, нарэзаць (па жаданні)
-2,5 шклянкі цукру
1. Зніміце на тарцы цэдру апельсіна і адкладзіце на час. Ачысціце апельсіны і выдаліце белыя перапонкі. Падзеліце апельсіны на долькі і змясціце палову ў кухонны камбайн ці блендэр.
2. Дадайце ў камбайн палову журавін, яблыкаў і салеры. Пракруціце, каб маса была невялікімі кавалачкамі, неаднастайнай. Перамесціце ў міску, паўтарыце працэс з пакінутымі апельсінамі, журавінамі, яблыкамі і салерай.
3. Змяшаць з цукрам і адкладзенай апельсінавай цэдрай. Накрыйце і пастаўце ў халадзільнік мінімум на 4 гадзіны ці на ноч.
Нататка: Плануйце даць рэлішу пастаяць у халадзільніку ноч, каб водары паспелі перамяшацца.
|