Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 14
    Гасцей: 14
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ЖУРАВІНАВА-ЯБЛЫЧНЫ РЭЛІШ

    -2 апельсіна

    -6 шклянак журавін

    -2 яблыка - ачысціць, дробна нарэзаць

    -2 сцябла салеры, нарэзаць (па жаданні)

    -2,5 шклянкі цукру

     

    1. Зніміце на тарцы цэдру апельсіна і адкладзіце на час. Ачысціце апельсіны і выдаліце белыя перапонкі. Падзеліце апельсіны на долькі і змясціце палову ў кухонны камбайн ці блендэр.

    2. Дадайце ў камбайн палову журавін, яблыкаў і салеры. Пракруціце, каб маса была невялікімі кавалачкамі, неаднастайнай. Перамесціце ў міску, паўтарыце працэс з пакінутымі апельсінамі, журавінамі, яблыкамі і салерай.

    3. Змяшаць з цукрам і адкладзенай апельсінавай цэдрай. Накрыйце і пастаўце ў халадзільнік мінімум на 4 гадзіны ці на ноч.

    Нататка: Плануйце даць рэлішу пастаяць у халадзільніку ноч, каб водары паспелі перамяшацца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar