Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ЖУРАВІНАВЫ РЭЛІШ З БАЗІЛІКАМ

    -2 ст л аліўкавага алею

    -1 сярэдняя чырвоная цыбуліна (дробна парэзаць)

    -2 зубчыка часныку (дробна парэзаць)

    -350 г свежых ці замарожаных журавін

    -1/2 шкл. цукру дэмерара

    -1/4 ст. чырвонавіннага воцату

    -жменя лісцяў базіліка

    -1/4 г. л. солі

    -дробка молатага чорнага перцу

     

    На сярэднім агні патушыць цыбулю і часнык, каб сталі мяккімі, але не памянялі колер.

    Дадаць усе астатнія інгрэдыенты і добра перамяшаць. Варыць на сярэднім агні каля 10 хвілін.

    Паспрабуйце на густ, ці не трэба дадаць солі ці перчыка. Можна захоўваць у звычайным кантэйнеры ў халадзільніку да 1 месяца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar