Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ЗЯЛЁНАЕ СМАЧНАЕ МАСЛА

    Зялёнае масла валодае вытанчаным кіслявым водарам,

    які добра спалучаецца з мясам ці рыбай.

    З зялёным маслам можна рабіць бутэрброд з хлебам,

    падаваць да адваранай бульбы ў мундзіры, гародніны ці рысу.

    Зеляніну ў масла можна дадаваць любую, на ваш густ.

     

    -200 г размякчанага сметанкавага масла,

    -1 гарбатная лыжка цытрынавага соку,

    -соль,

    -перац,

    - 0,5 пучка цыбулі - рэзанца,

    -0,5 пучка пятрушкі,

    -6 лісцяў базіліка,

    --1 гарбатная лыжка лісцяў чабора.

     

    Для падрыхтоўкі зялёнага масла ўзбіце масла да аднастайнага стану.

    Масла змяшайце з цытрынавым сокам, соллю і перцам.

    Зеляніну для закускі памыйце, страсіце ваду, абсушыце.

    Для закускі цыбулю - рэзанец парэжце кружкамі,

    астатнюю зеляніну дробна пасечыце.

    Зеляніну змяшайце з маслам відэльцам.

    Пры дапамозе пергаментнай паперы сфармуйце масла ў рулон.

    Загарніце масла і змесціце ў халадзільнік на 1 гадзіну.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (27.10.2014)
    Праглядаў: 222 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar