Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ЗЯЛЁНАЕ СМЕТАНКАВАЕ МАСЛА

    Духмянае сметанкавае масла з зелянінай выдатна падыдзе

    для падрыхтоўкі бутэрбродаў і больш складаных страў.

     

    -сметанковае масла - 200 г

    -зеляніна - 1 пучок (~50 г )

    -соль - 0,5 г.л.

     

    Для падрыхтоўкі зялёнага масла можна браць любую зеляніну,

    водар якой Вам больш падыходзіць.

    Гэта можа быць пятрушка, кінза, кроп, зялёны базілік

    і любая іншая духмяная трава ці іх сумесь.

    Перад падрыхтоўкай трэба пакінуць масла

    пры пакаёвай тэмпературы, каб яно добра размягчылася.

    Для паскарэння працэсу можна пасекчы яго на невялікія кавалачкі.

    Пакуль размягчаецца масла зеляніну трэба прамыць,

    абсушыць і вельмі дробна парэзаць.

    Дадаць здробненую зеляніну і соль да сметанкавага масла.

    Добра расцерці сметанкавае масла з зелянінай

    і соллю да аднастайнай кансістэнцыі,

    затым загарнуць у пергаментную паперу і прыбраць у маразілку.

    Захоўваць зялёнае масла ў такім выглядзе можна досыць доўгі час.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (27.10.2014)
    Праглядаў: 233 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar