Можна некалькі змяніць рэцэпт падрыхтоўкі аўсянага кісяля. Узяць 0,6-0,7 кг звычайнага аўса, добра прамыць цёплай вадой 2-3 разу, затым заліць цёплай кіпячонай вадой на ўзровень ледзь вышэй узроўня аўса і паставіць у цёплае месца на 6-8 гадзін (можна на ноч).
Ваду зліць, цёплай вільготнай сурвэткай акрыць масу аўса, прычыніць цыратай і пакінуць на суткі. Прарослы авёс прапусціць праз мясасечку. Усё астатняе - як пры падрыхтоўцы аўсянага кісяля В. К. Ізотава
Нам уяўляецца, што ў такім кісялі значна больш біялагічна актыўных рэчываў, мікраэлементаў, вітамінаў і іншых рэчываў, уласцівых аўсу. Аўсяны кісель - гэта лячэбны, агульнаўмацавальны, танізавальны напой, які нарамаліуе зменныя працэсы, дзейнічае амалажваюча на ўнутраныя ворганы, падаўляе працэсы старэння.
Не марнуйце грошы на ўсякія гербалайфы, выдаткуйце на што-небудзь іншае. Запомніце, што ў нас ёсць ўсё, толькі трэба не ленавацца і клапаціцца аб здароўі і працягу жыцця самім.
Лепшым сродкам узнаўлення ферментатыўнага, гарманальнага і сакраторнага апарата і нармалізацыі кішачнай мікрафлоры з'яўляецца настой аўса і аўсяны кісель. А цяпер ўдумайцеся наколькі былі мудрымі нашы продкі і наколькі гарманічная ў іх была культура.
|