Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    АЎСЯНЫ КІСЕЛЬ

    Можна некалькі змяніць рэцэпт падрыхтоўкі аўсянага кісяля. Узяць 0,6-0,7 кг звычайнага аўса, добра прамыць цёплай вадой 2-3 разу, затым заліць цёплай кіпячонай вадой на ўзровень ледзь вышэй узроўня аўса і паставіць у цёплае месца на 6-8 гадзін (можна на ноч).

    Ваду зліць, цёплай вільготнай сурвэткай акрыць масу аўса, прычыніць цыратай і пакінуць на суткі. Прарослы авёс прапусціць праз мясасечку. Усё астатняе - як пры падрыхтоўцы аўсянага кісяля В. К. Ізотава

    Нам уяўляецца, што ў такім кісялі значна больш біялагічна актыўных рэчываў, мікраэлементаў, вітамінаў і іншых рэчываў, уласцівых аўсу. Аўсяны кісель - гэта лячэбны, агульнаўмацавальны, танізавальны напой, які нарамаліуе зменныя працэсы, дзейнічае амалажваюча на ўнутраныя ворганы, падаўляе працэсы старэння.

    Не марнуйце грошы на ўсякія гербалайфы, выдаткуйце на што-небудзь іншае. Запомніце, што ў нас ёсць ўсё, толькі трэба не ленавацца і клапаціцца аб здароўі і працягу жыцця самім.

    Лепшым сродкам узнаўлення ферментатыўнага, гарманальнага і сакраторнага апарата і нармалізацыі кішачнай мікрафлоры з'яўляецца настой аўса і аўсяны кісель. А цяпер ўдумайцеся наколькі былі мудрымі нашы продкі і наколькі гарманічная ў іх была культура.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 309 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar