Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    АЎСЯНЫ КІСЕЛЬ З МЁДАМ

    -2 шкл. аўсянай мукі або геркулеса,

    -2-3 ст. л. мёда,

    -6 ст. вады,

    -соль (па густу).

     

    Аўсяную муку або размолаты геркулес выкладзіце ў рондаль, заліце цёплай вадой і добра размяшайце, каб не было камякоў. Дайце аўсянай масе набрыняць на працягу 6-8 гадзін (можна пакінуць на ноч), затым працярыце яе праз сіта, дадайце мёд, соль. Пастаўце страву на ўмераны агонь і, бесперапынна памешваючы, варыце да загусцення. Гатовы гарачы кісель разліце ў формачкі і астудзіце. У вас атрымаецца выдатная страва для дыетычнага сняданку і вячэры. Да аўсянага кісяля добра падаць малако, сіроп з свежых ягад журавін, маліны, суніцы або трускаўкі.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar