Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КІСЕЛЬ АЎСЯНЫ КІСЛЫ

    -90 г аўсяных шматкоў 'Геркулес',

    -230 г вады,

    -5 г цукру,

    -2-3 г солі,

    -скарыначка чорнага хлеба,

    -5 г сметанкавага масла.

     

    Аўсяныя крупы або муку 'Геркулес' заліць халоднай вадой, змяшаць, посуд зачыніць вечкам і пакінуць на суткі. Затым масу працадзіць і адціснуць. У атрыманую вадкасць (аўсянае малачко) пакласці скарыначку чорнага хлеба і пакінуць у цеплыні на суткі. Заквашаную вадкасць зліць, дадаць у яе цукар. Кіпяціць да стварэння густой масы, бесперапынна памешваючы. Гарачы кісель разліць у формы або талеркі, астудзіць і разрэзаць на порцыі. Падаецца з халодным малаком.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 143 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar