Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КІСЕЛЬ АЎСЯНЫ НА АДВАРЫ З ШЫПШЫНЫ

    -500 мл вады

    -0,5 шклянкі сухіх пладоў шыпшыны

    -200 г аўсяных шматкоў

    -соль,

    - цукар па густу

    -30 г сметанкавага масла

     

    Замачыць шыпшыну у 250 мл цёплай вады на 30 мін. Дадаць яшчэ 250 мл вады і варыць 20 мін.

    Адвар працадзіць. Аўсяныя шматкі заліць гарачым адварам шыпшыны і даць настаяцца, 15 хвілін.

    Настой працадзіць, а гушчу адціснуць. Зноў заліць гушчу летнім настоем, пакінуць яшчэ на 15 хвілін.

    Ізноў працадзіць, гушчу адціснуць. Паўтарыць усё яшчэ раз.

    У атрыманае аўсянае малачко дадаць па густу цукар, соль і, памешваючы, варыць да загусцення.

    У канцы варкі пакласці сметанкавае масла, змяшаць і разліць у змочаныя вадой формы. * Астуджаны кісель можна есць лыжкай.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 179 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar