Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КІСЕЛЬ З АЎСЯНЫХ ШМАТКОЎ З РАЗЫНКАМІ, КАКАВАЙ, АРЭХАМІ І ВАНІЛІНАМ

    -4-5 шклянак малака,

    -100 г аўсяных шматкоў,

    -40 г сметанкавага масла,

    -30 г разынак,

    -2 ст. лыжкі какава-парашка,

    -1,5 шклянкі цукру,

    -1 дробка ваніліну,

    - арэхі або гарбузовыя семечкі.

     

    З аўсяных шматкоў адсеяць муку. Шматкі высыпаць на бляху, пакласці на іх маленькія кавалачкі масла, паставіць у гарачую духоўку і, час ад часу памешваючы, падсмажыць да светла-карычневага колеру.

    Какаву змяшаць з цукрам і адсеяннай аўсянай мукой. Малако закіпяціць, дадаць ашпараныя разынкі, шматкі, ванілін і сумесь з какавы, памешваючы, варыць 5 хвілін.

    Кісель выліць у посуд, пасыпаць сечанымі арэхамі або зернямі гарбузовых семечак. Падаваць халодным, з малаком.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 359 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar