Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КУЦЬЦЯ З РЫСУ

    -400 г рысу,

    -200 г разынак,

    -1/2 шклянкі цукру або 100 г мёда,

    -карыца.

     

    Рыс перабраць, прамыць, заліць халоднай вадой, давесці да кіпення,

    адкінуць на сіта або друшляк і прамыць халоднай вадой.

    Затым рыс зноў заліць вялікай колькасцю халоднай вады

    і варыць да гатовасці, не мяшаючы.

    Ваду зліць, рыс астудзіць, цукровы пясок развесці

    невялікай колькасцю вады і злучыць з рысам.

    Калі замест цукру выкарыстоўваецца мёд,

    то развесці яго ў прапорцыі 1:2.

    Размяшаўшы масу, дадаць вымытыя і ашпараныя кіпенем разынкі,

    карыцу і зноў дбайна змяшаць.

    Выкласці на вялікую талерку, зверху параўняць

    і пасыпаць па густу цукровай пудрай.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (05.01.2015)
    Праглядаў: 348 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar