Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Рытуальная кухня

    КУЦЬЦЯ З РЫСУ З МІНДАЛЕМ І РАЗЫНКАМІ

    - рыс - 1 шклянка

    - мак - 200г

    - цукар - па густу

    - міндаль - 100г

    - разынкі (без костачак) - 100г

     

    Рыс перабраць, прамыць, заліць вадой, давесці да кіпення.

    Адкінуць на сіта, прамыць пад праточнай халоднай вадой,

    зноў пакласці ў рондаль і варыць да гатовасці ў вялікай колькасці вады,

    пасля чаго адкінуць на сіта і астудзіць.

    Міндаль ашпарыць, ачысціць ад шалупіны, пасекчы і стаўчы ў посудзе,

    прызначаным пад куцьцю, дадаць цукровы пясок,

    злёгку развесці вадой, размяшаць, злучыць з падрыхтаваным рысам.

    Дадаць папярэдне прамытыя і ашпараныя разынкі.

    Куцьцю змяшаць, зверху злёгку пасыпаць цукровым пяском.

    Асобна, у соусніку або шкляначках да куцьці падаюць

    нішчымнае малако.

    Катэгорыя: Рытуальная кухня | Дабавіў: wawkalaki (05.01.2015)
    Праглядаў: 116 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar