Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ

    -бульба - 0.5 кг

    -морква - 4-5 шт.

    -гарошак зялёны кансерваваны - 0.5 слоіка

    -агуркі салёныя - 7-8 шт.

    -каўбаса вараная - 200-250 г

    -яйкі адвараныя ўкрутую - 3 шт.

    -маянэз - 300 г

    -цытрына - 2 шт.

    -гарчыца - 1 ст. лыжка

    -перац чорны - па густу

    -соль - па густу

     

    Вычышчаную бульбу нарэзаць дробнымі кубікамі

    і сварыць у падсоленай вадзе, затым адцадзіць.

    Дадаць адцэджаны гарошак, нарэзаныя кубікамі, вараную моркву,

    салёныя агуркі, дробна нарэзаныя яйкі і каўбасу.

    Сумесь паставіць у халоднае месца.

    Маянэз заправіць гарчыцай, чорным перцам, цытрынавым сокам

    і соллю па густу, развесці невялікай колькасцю бульбянага адвара

    і дадаць да салаты.

    Салату можна ўпрыгожыць долькамі цытрыны і галінкамі пятрушкі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 269 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar