Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "АДАМ"

    -селядзец - 150 г

    -кальмары адвараныя - 100 г

    -грыбы марынаваныя, лісічкі - 200 г

    -макароны - 250 г

    -яйкі - 4 шт.

    -капуста кветкавая - 100 г

    -агуркі салёныя - 100 г

    -соль - па густу

    Для соуса:

    -яйкі - 2 шт.

    -пудра цукровая - 2 г. лыжкі

    -соль - 3 г. лыжкі

    -перац духмяны гарошкам - 5 шт.

    -воцат - 2 г. лыжкі

    -алей- 200 г

    -каляндра - па густу

     

    Селядзец ачысціце і выдаліце костачкі.

    Парэжце яго дробнымі кавалачкамі.

    Кальмары адварыце ў падсоленай вадзе на працягу 5 хвілін.

    Затым ачысціце і парэжце іх невялікімі брусочкамі.

    Кветкавую капусту пасечыце, здрабніце марынаваныя лісічкі.

    Адварыце ў салёнай вадзе макароны, адкіньце іх на друшляк.

    Адварыце яйкі, ачысціце і здрабніце іх.

    Салёныя агуркі парэжце кубікамі.

    Злучыце ўсе кампаненты і пасаліце салату

    ў адпаведнасці з Вашым густам. Прыгатуйце соус.

    Для гэтага Вам трэба ўзбіць астуджаныя яйкі

    з цукровай пудрай і соллю.

    Дадайце спецыі і воцат

    і ўзбівайце соус да утварэння густой белай пены.

    Не перастаючы мяшаць, ўліце тонкім струменьчыкам алей.

    Пасля гэтага трохі астудзіце соус і запраўце ім аліўе.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar