-свініна вараная - 200 г
-макароны - 200 г
-мёд - 20 г
-морква - 100 г
-гарошак зялёны - 100 г
-цыбуля - 2 шт.
-соль - па густу
-маянэз - 250 г
Адваранае мяса парэжце тонкімі лустачкамі.
У салёнай вадзе адварыце макароны.
Калі яны будуць гатовыя, адкіньце іх на друшляк.
Адварыце моркву, ачысціце ад лупіны і парэжце дробнымі кубікамі.
Цыбулю ачысціце ад лупіны і дробна парэжце.
Адкіньце зялёны гарошак на сіта, дайце вадкасці сцячы.
У зручным посудзе злучыце ўсе кампаненты салаты, пасаліце яго.
Маянэз узбіце з мёдам і запраўце салату.
|