-ялавічына адвараная - 250 г
-бульба маладая - 250 г
-агуркі салёныя - 100 г
-фасоль белая - 100 г
-рэпа - 100 г
-яйкі - 4 шт.
-цыбуля зялёная - па густу
-зеляніна салеры - па густу
-зеляніна пятрушкі - па густу
-каляндра - па густу
-смятана - 200 г
-гарчыца - 20 г
-соль - па густу
Адвараную ялавічыну без костак здрабніце.
Адварыце маладую бульбу прама ў лупіне, астудзіце і затым ачысціце.
Бульбу парэжце саломкай і змяшайце з мясам у зручным посудзе.
Маласольныя агуркі выміце з расола і трохі абсушыце.
Затым парэжце іх невялікімі кубікамі.
Фасоль адварыце ў салёнай вадзе, адкіньце на друшляк.
Рэпу ачысціце і парэжце тонкай саломкай.
Зеляніну прамыйце халоднай вадой і здрабніце.
Дадайце парэзаную гародніну і зеляніну да астатніх прадуктаў.
Затым здрабніце адвараныя яйкі і злучыце з агульнай масай.
Гарчыцу змяшайце з халоднай смятанай і старанна размяшайце.
Гэтым соусам запраўце салату, пасаліце па густу.
|