Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ “БАБУЛІНА ЗАБАВА”

    -ялавічына адвараная - 250 г

    -бульба маладая - 250 г

    -агуркі салёныя - 100 г

    -фасоль белая - 100 г

    -рэпа - 100 г

    -яйкі - 4 шт.

    -цыбуля зялёная - па густу

    -зеляніна салеры - па густу

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -каляндра - па густу

    -смятана - 200 г

    -гарчыца - 20 г

    -соль - па густу

     

    Адвараную ялавічыну без костак здрабніце.

    Адварыце маладую бульбу прама ў лупіне, астудзіце і затым ачысціце.

    Бульбу парэжце саломкай і змяшайце з мясам у зручным посудзе.

    Маласольныя агуркі выміце з расола і трохі абсушыце.

    Затым парэжце іх невялікімі кубікамі.

    Фасоль адварыце ў салёнай вадзе, адкіньце на друшляк.

    Рэпу ачысціце і парэжце тонкай саломкай.

    Зеляніну прамыйце халоднай вадой і здрабніце.

    Дадайце парэзаную гародніну і зеляніну да астатніх прадуктаў.

    Затым здрабніце адвараныя яйкі і злучыце з агульнай масай.

    Гарчыцу змяшайце з халоднай смятанай і старанна размяшайце.

    Гэтым соусам запраўце салату, пасаліце па густу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar