-бульба - 200 г
-яйкі - 2-3 шт.
-гарошак - 100 г
-агуркі салёныя - 100 г
-ялавічына адвараная - 100 г
-цыбуля - 50-70 г
-маянэз - 80 г
-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
Бульбу вымыць, адварыць у лупіне (20-25 хвілін).
Астудзіць, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі.
Яйкі сварыць укрутую (10 хвілін).
Астудзіць, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі.
Замарожаны гарошак апусціць у кіпень, варыць 5 хвілін.
Цыбулю ачысціць і дробна нарэзаць.
Агуркі нарэзаць кубікамі.
Адвараную ялавічыну дробна нарэзаць.
Злучыць усе інгрэдыенты.
Дадаць маянэз, соль, чорны молаты перац.
Паставіць салату аліўе з ялавічынай у халадзільнік на 30-40 хвілін.
|