Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ЦАРСКАЕ"

    -бульба - 250 г

    -мяса курынае белае - 200 г

    -грыбы марынаваныя - 150 г

    -агурок свежы - 100 г

    -яйкі - 4 шт.

    -соль - па густу

    -перац- па густу

    Для соусу:

    -жаўток - 3 шт.

    -пудра цукровая - 2 г. лыжкі

    -смятана - 150 г

    -соль - па густу

    -перац чырвоны - па густу

    -цытрына - 1 шт.

    -гваздзіка - па густу

     

    Бульбу адварыце, астудзіце, ачысціце і парэжце дробнымі кубікамі.

    Мяса курыцы адварыце і парэжце вострым нажом на дробныя лустачкі.

    Марынаваныя грыбы, лепш шампіньёны, злёгку прамыйце і падсушыце.

    Затым парэжце іх на тонкія долькі і змяшайце з бульбай і мясам.

    У сумесь дадайце свежыя агуркі, парэзаныя дробнымі кубікамі.

    Яйкі адварыце, ачысціце ад шкарлупіны і здрабніце.

    Дадайце да салаты яйкі, пасаліце і паперчыце атрыманую масу.

    Зараз самы час прыступіць да падрыхтоўкі соусу.

    Для гэтага ўзбіце яечныя жаўткі з цукровай пудрай.

    У астуджаную смятану дадайце атрыманую сумесь.

    Усё гэта пасаліце і паперчыце па густу.

    Гваздзічку здрабніце і дадайце ў соус.

    Выцісніце цытрыну і дадайце сок ў соус.

    Соус добранька ўзбіце.

    Салату запраўце соусам, перамяшайце і дайце ёй час прапітацца.

    Перад падачай на стол упрыгожце зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 291 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar