Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ДЗЁННЫ"

    -рыба вэнджаная - 200 г

    -каўбаса - 100 г

    -морква - 100 г

    -агуркі салёныя - 100 г

    -цыбуля - 2 шт.

    -гарошак зялёны - 100 г

    -бульба - 200 г

    -яйкі - 4 шт.

    -маянэз - 250 г

    -соль - па густу

    -перац чорны - па густу

     

    Вызваленую ад костак рыбу здрабніце.

    Каўбасу парэжце кубікамі, змяшайце з рыбай у глыбокім посудзе.

    Адварыце моркву, бульбу, яйкі.

    Астудзіце і ачысціце, затым парэжце невялікімі кубікамі.

    Салёныя агуркі нарэжце тонкімі брусочкамі.

    Злучыце разам ўсе прадукты.

    Адкіньце зялёны гарошак на сіта.

    Дадайце яго да агульнай масы.

    Пасаліце і паперчыце салату на свой густ, запраўце маянэзам.

    Паскладайце яе горкай у салатніцу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar