-рыба вэнджаная - 200 г
-каўбаса - 100 г
-морква - 100 г
-агуркі салёныя - 100 г
-цыбуля - 2 шт.
-гарошак зялёны - 100 г
-бульба - 200 г
-яйкі - 4 шт.
-маянэз - 250 г
-соль - па густу
-перац чорны - па густу
Вызваленую ад костак рыбу здрабніце.
Каўбасу парэжце кубікамі, змяшайце з рыбай у глыбокім посудзе.
Адварыце моркву, бульбу, яйкі.
Астудзіце і ачысціце, затым парэжце невялікімі кубікамі.
Салёныя агуркі нарэжце тонкімі брусочкамі.
Злучыце разам ўсе прадукты.
Адкіньце зялёны гарошак на сіта.
Дадайце яго да агульнай масы.
Пасаліце і паперчыце салату на свой густ, запраўце маянэзам.
Паскладайце яе горкай у салатніцу.
|