-свініна - 100 г
-шпроты кансерваваныя - 150 г
-бульба- 200 г
-шампіньёны - 100 г
-фасоль - 150 г
-яйкі - 5 шт.
-морква - 100 г
-маянэз - 250 г
-соль - па густу
-перац - па густу
-часнык - 2 долькі
Свініну адварыце ў салёнай вадзе,
натрыце перцам і часныком.
Парэжце мяса тонкімі лустачкамі.
Ачысціце бульбу, адварыце яе ў невялікай колькасці вады
і парэжце кубікамі.
Адварыце моркву і яйкі, астудзіце і ачысціце.
Здрабніце гэтыя прадукты.
Гэтак жа лустачкамі парэжце шампіньёны.
Рэкамендуем выкарыстоўваць кансерваваную фасоль.
Але можаце адварыць у салёнай вадзе і лусканую фасоль.
Са шпротаў зліце масла, рыбу здрабніце.
Злучыце ўсе кампаненты салаты, пасаліце і запраўце маянэзам.
Паскладайце горкай на талерку і падавайце да стала.
|