-паляндвіцы трэскі адваранай - 250 г
-бульба - 200 г
-яйкі - 4 шт.
-гарошак зялёны - 100 г
-маянэз - 250 г
-цыбуля - 2 галоўкі
-соль - па густу
Філе адваранай трэскі нарэжце саломкай,
змяшайце з адваранай бульбай, якую таксама парэжце саломкай.
Яйкі адварыце, ачысціце і парэжце тоненькімі кружочкамі.
Затым тонкія кольцы бялкоў адлучыце ад жаўткоў.
Жаўткі варта пасячы яшчэ драбней.
Парэзаныя яйкі дадайце да астатніх складнікаў салаты.
Цыбулю парэжце тонкімі кольцамі і змяшайце з салатай.
Напрыканцы дадайце гарошак, паперчыце, пасаліце па густу
і запраўце ўсё маянэзам.
|