-рыс - 200 г
-бульба - 150 г
-яйкі - 5 шт.
-гарошак зялёны - 100 г
-перац салодкі - 100 г
-разынкі - 70 г
-маянэз - 250 г
-соль - па густу
Адварыце рыс у вадзе, але не разварвайце яго.
Працэдзіце рыс, дайце вадзе сцячы. Адварыце бульбу і яйкі.
Ачысціце гэтыя прадукты і парэжце кубікамі.
Разынкі прамыйце вадой, заліце кіпенем
і пракіпяціце на працягу 2 хвілін.
Перац ачысціце ад насення і парэжце дробнай саломкай.
Змяшайце ўсе прыгатаваныя прадукты.
Дадайце кансерваваны зялёны гарошак, папярэдне зліў сок.
Запраўце "Графіню" маянэзам і пасаліце па густу.
|