-вырэзка ялавічная вараная - 250 г
-рыс, адвараны ў малацэ - 150 г
-яйкі - 3 шт.
-агурок свежы - 150 г
-цыбуля - 2 шт.
-гарошак зялёны - 100 г
-масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі
-маянэз - 250 г
Вараную ялавічыну нарэжце лустачкамі.
Адварыце яйкі і здрабніце іх. Кубікамі нарэжце агуркі.
Цыбулю пачысціце, дробна парэжце і абсмажце ў смятанкавым масле.
Выкарыстоўвайце кансерваваны гарошак, папярэдне зліў вадкасць.
Зараз злучыце ўсе кампаненты салаты, пасаліце па густу
і запраўце маянэзам.
|