-бульба маладая - 200 г
-яйкі - 4 шт.
-мяса птушкі белае - 200 г
-перац салодкі - 100 г
-кабачок - 60 г
-цыбуля зялёная - па густу
-зеляніна пятрушкі - па густу
-салера- па густу
-гарошак зялёны - 50 г
-соль - па густу
Для соуса:
-смятана - 100 г
-воцат - 1 г. лыжка
-перац - па густу
-гарчыца - па густу
-соль - па густу
Адварыце па асобнасці наступныя прадукты: бульбу, яйкі, мяса птушкі.
Астудзіце і нарэжце саломкай.
Прамыйце вадой перац і кабачкі, парэжце іх тонкай саломкай.
Зеляніну здрабніце.
Зялёны гарох вызваліце ад струкоў, прамыйце.
Змяшайце ўсе кампаненты салаты, пасаліце па густу.
Прыгатуйце соус.
У астуджаную смятану дадайце воцат, гарчыцу, соль, перац па густу
і ўсё добранька ўзбіце.
Пасля гэтага запраўце аліўе прыгатаваным соусам,
паскладайце ў талерку горачкай і падайце да стала.
|