Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ЛІЗА"

    -паляндвіца рыбы марынаваная - 250 г

    -рыс - 200 г

    -алівы - 100 г

    -разынкі - 100 г

    -яйкі - 4 шт.

    -соль - па густу

    Для соуса:

    -смятана - 100 г

    -яйкі - 2 шт.

    -пудра цукровая - 1 г. лыжка

    -соль - 2 г. лыжкі

    -карыца - 1 г

    -воцат - 1 г. лыжка

     

    Марынаваную паляндвіцу рыбы парэжце тонкай саломкай.

    Адварыце рыс у падсоленым малацэ, але не разварвайце яго.

    Затым працэдзіце рыс і астудзіце.

    Яйкі адварыце і парэжце кубікамі.

    Злучыце рыбу, рыс і яйкі ў адмысловым посудзе.

    Дадайце кансерваваныя алівы, не забудзьцеся зліць вадкасць.

    Разынкі памыйце і заліце кіпенем.

    Пастаўце на слабы агонь і кіпеціце на працягу 2 хвілін.

    Працэдзіце разынкі, адкіньце на друшляк

    і дайце вадзе сцячы канчаткова.

    Да асноўнай масы салаты дадайце разынкі і пасаліце ўсю сумесь.

    Прыступайце да падрыхтоўкі соусу.

    Яйкі выкарыстоўвайце астуджанымі,

    так іх будзе лягчэй ўзбіць з цукровай пудрай і соллю.

    Для водару дадайце раздробленую карыцу.

    Сумесь добранька ўзбіце, паступова ўліваючы воцат.

    Ўзбіце атрыманую сумесь з халоднай смятанай

    і гэтым соусам запраўце салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 283 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar