-мяса курынае - 250 г
-рыс - 250 г
-яйкі - 4 шт.
-агурок свежы - 200 г
-радыска - 100 г
-ёгурт - 100 г
-маянэз - 150 г
-соль - па густу
Мяса курыцы адварыце, астудзіце і здрабніце.
Рыс старанна прамыйце
і варыце ў невялікай колькасці падсоленай вады да гатовасці.
Затым адкіньце яго на сіта, прамыйце халоднай вадой.
Адварыце яйкі ўкрутую, астудзіце і нарэжце невялікімі кубікамі.
Агуркі і радыску прамыйце ў халоднай вадзе.
Радыску ачысціце ад скуркі. Нарэжце гародніну тонкай саломкай.
Змяшайце ўсе кампаненты салаты.
Ёгурт узбіце з маянэзам і прыгатаваным соусам запраўце салату,
старанна перамяшайце аліўе, пасаліце па густу.
Паскладайце салату горкай у салатніцу.
Для ўпрыгожвання выкарыстоўвайце радыску і агуркі,
з якіх Вы зможаце выразаць самыя разнастайныя фігуркі.
|