Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "НАЦЮРЭЛЬ"

    -ялавічына, вырэзка - 400 г

    -бульба - 250 г

    -яйкі - 5 шт.

    -гарошак зялёны - 100 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -цыбуля - 3 галоўкі

    Для соуса:

    -смятана - 100 г

    -яйкі - 2 шт.

    -алей - 50 г

    -соль - па густу

    -пудра цукровая - 2 г. лыжкі

     

    Мяса адварыце цэлым кавалкам у невялікай колькасці вады.

    Пасля таго як вада закіпіць, булён пасаліце

    і дадайце вычышчаную цыбуліну.

    Дагатуйце мяса да гатовасці, астудзіце і нарэжце саломкай.

    Мяса перакладзіце ў посуд, у якім Вы збіраецеся падаць салату.

    Да мяса дадайце бульбу, адвараную і нарэзаную тонкімі кружочкамі.

    Яйкі, адвараныя ўкрутую, нарэжце выносістымі лустачкамі

    і дадайце іх да астатніх нарэзаных прадуктаў.

    Вычышчаную цыбулю нарэжце тонкімі кольцамі

    і абсмажце ў вялікай колькасці алею да залацістага колеру.

    Дадайце смажаную цыбулю ў салату.

    Са слоіка з зялёным гарошкам зліце сок. гарошак пакладзіце ў салату.

    Асцярожна перамяшайце, дадайце соль і перац.

    Прыгатуйце соус:

    яйка ўзбіце з цукровай пудрай і з соллю да белай цягучай кансістэнцыі.

    Гэту сумесь ўліце ў астуджаную смятану

    і старанна ўзбіце да аднастайнай масы.

    Не спыняючы ўзбіваць, ўліце тонкай бруёй алей.

    Паступова дадайце соус і перамяшайце ўсе кампаненты.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar