Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ ПА-ПРОСТАМУ

    -рыба адвараная - 100 г

    -бульба - 200 г

    -яйкі - 4 шт.

    -цыбуля - 2 шт.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -маянэз - 250 г

    -масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі

    -гарошак зялёны - 100 г

     

    Рыбу ачысціце ад костак і парэжце невялікімі брусочкамі.

    Бульбу адварыце, ачысціце і парэжце даўгаватымі пласцінкамі.

    Яйкі, адвараныя і астуджаныя, парэжце кольцамі,

    асобна здрабніўшы жаўток.

    Цыбулю парэжце кольцамі.

    Разагрэйце патэльню са сметанкавым маслам

    і абсмажце да залацістай скарыначкі цыбулю.

    Змяшайце ўсе кампаненты салаты, дадайце зялёны гарошак.

    Пасаліце і паперчыце салату ў адпаведнасці з Вашым густам,

    запраўце маянэзам.

    Перад падачай упрыгожце страву здробненым салатным лісцем

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 288 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar