-рыба адвараная - 100 г
-бульба - 200 г
-яйкі - 4 шт.
-цыбуля - 2 шт.
-соль - па густу
-перац - па густу
-маянэз - 250 г
-масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі
-гарошак зялёны - 100 г
Рыбу ачысціце ад костак і парэжце невялікімі брусочкамі.
Бульбу адварыце, ачысціце і парэжце даўгаватымі пласцінкамі.
Яйкі, адвараныя і астуджаныя, парэжце кольцамі,
асобна здрабніўшы жаўток.
Цыбулю парэжце кольцамі.
Разагрэйце патэльню са сметанкавым маслам
і абсмажце да залацістай скарыначкі цыбулю.
Змяшайце ўсе кампаненты салаты, дадайце зялёны гарошак.
Пасаліце і паперчыце салату ў адпаведнасці з Вашым густам,
запраўце маянэзам.
Перад падачай упрыгожце страву здробненым салатным лісцем
|