Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ПРЭСТЫЖ"

    -мяса індычкі - 200 г

    -рыс - 200 г

    -яйкі - 4 шт.

    -разынкі - 100 г

    -арэх - 0.5 шклянкі

    -груша - 100 г

    -курага - 0.5 шклянкі

    -ёгурт - 250 г

    -соль - па густу

     

    Мяса індычкі адварыце ў падсоленай вадзе,

    затым выміце з булёна і астудзіце.

    Парэжце яго тонкімі лустачкамі.

    Рыс старанна прамыйце, заліце невялікай колькасцю вады

    і варыце да гатовасці.

    Пасля гэтага адкіньце рыс на сіта, прамыйце халоднай вадой.

    Адварыце яйкі, ачысціце і здрабніце.

    Арэхі перабярыце, буйныя пасечыце.

    Разынкі і курагу старанна прамыйце.

    Затым заліце кіпенем і варыце на слабым агні на працягу 3 хвілін.

    Адкіньце разынкі і курагу на сіта.

    Грушы прамыйце халоднай вадой,

    ачысціце ад лупіны і парэжце кубікамі.

    Злучыце ўсе прыгатаваныя прадукты і ўліце ў масу ёгурт.

    Усё старанна перамяшайце.

    Аліўе паскладайце невялікімі горкамі на талерку.

    Упрыгожце салату "Прэстыж" арэхамі,

    кветачкамі з разынак і лісцікамі з курагі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar