Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "РЫЦАР ЖАНОЧАГА СЭРЦА"

    -індычка, паляндвіца - 250 г

    -рыс - 200 г

    -гарошак зялёны - 100 г

    -чарнасліў - 100 г

    -яйкі - 4 шт.

    -цытрына - 2 шт.

    -маянэз - 250 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Філе індычкі адварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады.

    Дайце трохі астыць і парэжце тонкімі лустачкамі.

    Рыс старанна прамыйце, заліце халоднай вадой і варыце да гатовасці.

    Адкіньце яго на дробнае сіта, дайце сцячы вадзе.

    Затым змяшайце рыс і нарэзанае мяса ў неметалічным посудзе.

    Чарнасліў перабярыце, прамыйце і заліце кіпенем,

    пастаўце на павольны агонь і кіпеціце на працягу 3 хвілін.

    Пасля чаго астудзіце і выдаліце костачкі.

    Чарнасліў здрабніце вострым нажом і дадайце да прыгатаванай масы.

    Яйкі адварыце, ачысціце і дробна пасечыце.

    Зялёны гарошак адкіньце на сіта.

    Дадайце яйкі і гарошак да агульнай масы.

    З цытрын выцісніце сок і дадайце яго ў маянэз, перамяшайце.

    Запраўце аліўе маянэзам,

    старанна перамяшайце салату да атрымання аднастайнай масы.

    Паскладайце яе горкай на талерку

    і ўпрыгожце некалькімі гарошынамі і ягадамі чарнасліву.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar