Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "САКРЭТ"

    -свініна вараная - 100 г

    -пячонка тушаная - 100 г

    -язык ялавічны адвараны - 50 г

    -бульба - 200 г

    -яйкі - 4 шт.

    -перац салодкі свежы - 100 г

    -фасоль - 100 г

    -соль - па густу

    Для соуса:

    -яйкі - 3 шт.

    -пудра цукровая - 1 г. лыжка

    -соль - 2 г. лыжкі

    -гарчыца - 2 г. лыжкі

    -воцат - 2 г. лыжкі

    -часнык - 2 долькі

    -алей - 500 г

     

    Адвараныя мясныя прадукты парэжце невялікімі кубікамі,

    тонкай саломкай і паўкруглымі лустачкамі.

    Бульбу адварыце вычышчанай і парэжце кубікамі.

    Адвараныя яйкі здрабніце, злучыце іх з мяснымі прадуктамі і бульбай.

    Перац ачысціце ад насення і парэжце саломкай.

    Фасоль адварыце ў салёнай вадзе.

    Дадайце да астатніх прадуктаў гародніну.

    Пасаліце салату.

    Астуджаныя яйкі ўзбіце з цукровай пудрай і соллю,

    паступова дадайце воцат і ўзбіце ў пену.

    Тонкім струменьчыкам ўліце алей і ўзбіце да аднастайнага стану.

    Дадайце гарчыцу і здробнены часнык.

    Астудзіце атрыманы соус, пасля чаго запраўце ім салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 279 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar