-свініна вараная - 100 г
-пячонка тушаная - 100 г
-язык ялавічны адвараны - 50 г
-бульба - 200 г
-яйкі - 4 шт.
-перац салодкі свежы - 100 г
-фасоль - 100 г
-соль - па густу
Для соуса:
-яйкі - 3 шт.
-пудра цукровая - 1 г. лыжка
-соль - 2 г. лыжкі
-гарчыца - 2 г. лыжкі
-воцат - 2 г. лыжкі
-часнык - 2 долькі
-алей - 500 г
Адвараныя мясныя прадукты парэжце невялікімі кубікамі,
тонкай саломкай і паўкруглымі лустачкамі.
Бульбу адварыце вычышчанай і парэжце кубікамі.
Адвараныя яйкі здрабніце, злучыце іх з мяснымі прадуктамі і бульбай.
Перац ачысціце ад насення і парэжце саломкай.
Фасоль адварыце ў салёнай вадзе.
Дадайце да астатніх прадуктаў гародніну.
Пасаліце салату.
Астуджаныя яйкі ўзбіце з цукровай пудрай і соллю,
паступова дадайце воцат і ўзбіце ў пену.
Тонкім струменьчыкам ўліце алей і ўзбіце да аднастайнага стану.
Дадайце гарчыцу і здробнены часнык.
Астудзіце атрыманы соус, пасля чаго запраўце ім салату.
|