Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ШАПКА ДЗЕДА МАРОЗА"

    -бульба - 5-7 шт.

    -яйкі курыныя - 6 шт.

    -морква - 3-4 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -каўбаса вараная ці вяндліна - 200 г

    -агуркі салёныя - 3 шт.

    -зялёны гарошак (па жаданні) - 1 слоік

    -маянэз - па густу

    -соль - па густу

    -перац молаты - па густу

     

    Добра прамыць бульбу і моркву.

    Заліць халоднай вадой і давесці да кіпення.

    Зрабіць сярэдні агонь і варыць гародніну да гатовасці.

    Бульбу - прыкладна 20 хвілін. Моркву - 20-30 хвілін.

    Гародніну астудзіць і ачысціць.

    Яйкі заліць халоднай вадой, сварыць укрутую

    (10 хвілін пасля закіпання).

    Астудзіць і ачысціць. Агуркі салёныя нарэзаць кубікамі.

    Бульбу нарэзаць кубікамі. З паловы яйкаў зняць бялкі.

    Астатнія яйкі і жаўткі нарэзаць кубікамі.

    Бялок нацерці на дробнай тарцы.

    Палову морквы нарэзаць кубікамі.

    Другую палову морквы нацерці на сярэдняй тарцы.

    Вараную каўбасу (ці вяндліну) нарэзаць кубікамі.

    Ачысціць, памыць і дробна нарэзаць рэпчатую цыбулю.

    Усе інгрэдыенты скласці ў міску.

    Паперчыць, пасаліць, дадаць па густу маянэз.

    Добра перамяшаць. Пачынаем выкладваць навагоднюю салату Аліўе.

    На плоскай талерцы сфармаваць сілуэт шапкі.

    Сярэдзіну салаты зачыніць цёртай морквай.

    Абшэвак і пампон "шапкі" ўпрыгожыць бялком.

    Маянэзам намаляваць узоры на шапцы.

    Навагодняя салата Аліўе "Шапка дзеда Марозу" гатова,

    можна падаваць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar