-рыс - 200 г
-курага - 150 г
-разынкі - 100 г
-яйкі - 5 шт.
-вінаград марынаваны - 70 г
-яблыка - 100 г
-смятана - 200 г
-мёд - 3 ст. лыжкі
Рыс прамыйце і заліце невялікай колькасцю вады.
Давядзіце да кіпення, накрыйце вечкам
і варыце на павольным агні да гатовасці.
Затым адкіньце рыс на сіта і прамыйце халоднай вадой.
Курагу і разынкі прамыйце, заліце гарачай вадой,
варыце на слабым агні 3 хвіліны.
Зліце ваду, трохі падсушыце сухафрукты.
Яблыкі ачысціце ад лупіны, парэжце кубікамі.
Марынаваны вінаград адкіньце на сіта.
Астуджаную смятану ўзбіце з летнім мёдам.
Злучыце ўсе прыгатаваныя Вамі прадукты
і запраўце смятанавым соусам.
Паскладайце салату на талерку
і ўпрыгожце разынкамі, курагой і ягадамі вінаграда.
|