Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "УМЕЛІЦА"

    -свініна - 250 г

    -бульба - 250 г

    -яйкі - 4 шт.

    -агуркі салёныя - 100 г

    -соль - па густу

    Для соуса:

    -воцат - 1 г. лыжка

    -яйка - 2 шт.

    -пудра цукровая - 1 г. лыжка

    -соль - 1 г. лыжка

    -гарчыца - па густу

    -алей - 3 ст. лыжкі

    -малако - 2 ст. лыжкі

     

    Мякаць свініны адварыце ў падсоленай вадзе,

    астудзіце і нарэжце кубікамі.

    Бульбу і яйкі адварыце, ачысціце і парэжце кубікамі.

    Салёныя агуркі вазьміце цвёрдыя і хрумсткія, трохі пасушыце іх

    ручніком і парэжце вострым нажом, не націскаючы, на дробныя кубікі.

    Змяшайце ўсе кампаненты салаты ў зручным для Вас посудзе

    і пасаліце па густу.

    Зараз прыгатуйце соус: разбіце астуджаныя яйкі ў неметалічны,

    досыць глыбокі посуд, ўзбіце іх з цукровай пудрай і соллю.

    Каб хутчэй дасягнуць патрэбнага выніку, можна скарыстацца міксерам.

    Калі сумесь дасягне густой кансістэнцыі,

    дадайце туды гарчыцу і воцат.

    Працягваючы ўзбіваць, тонкім струменьчыкам ўліце ў соус алей.

    Узбівайце соус каля 3-5 хвілін.

    У завяршэнне дадайце малако

    і размяшайце ўсё да аднастайнага стану.

    Гатовы соус астудзіце і запраўце ім салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar