-бульба - 300 г
-морква - 150 г
-фасоль спаржавая - 100 г
-шампіньёны кансерваваныя - 100 г
-цыбуля - 100 г
-маянэз нішчымны - 100-120 г
-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
Спаржавую фасоль адварыць 2-3 хвіліны,
затым астудзіць і нарэзаць кубікамі.
Бульбу адварыць у мундзіры (30 хвілін).
Астудзіць, ачысціць, нарэзаць кубікамі.
Моркву адварыць у лупіне (30 хвілін).
Можна варыць разам з бульбай.
Астудзіць, ачысціць, нарэзаць кубікамі.
Цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць.
Кансерваваныя шампіньёны нарэзаць кубікамі.
Злучыць усе інгрэдыенты.
У вегетарыянскае аліўе дадаць нішчымны маянэз, соль, перац.
Перамяшаць. Даць салаце настаяцца 1-2 гадзіны.
Пры падачы вегетарыянскае аліўе ўпрыгожыць зелянінай.
|