Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ВІРТУОЗ"

    -свініна, мякаць - 250 г

    -бульба - 200 г

    -яйкі - 4 шт.

    -кукуруза - 150 г

    -грыбы марынаваныя - 100 г

    -цыбуля - 2 шт.

    -маянэз - 250 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -часнык - 1 галоўка

    -алей - 1 ст. лыжка

    Для цеста:

    -мука - 0.5 шклянкі

    -соль - 2 г. лыжкі

    -вада - 1 шклянка

     

    Для таго каб запекчы мяса, прыгатуйце цеста.

    Для гэтага растварыце ў вадзе соль, дадайце ў муку салёную ваду

    і замесіце цеста.

    Мяса пасаліце, паперчыце і натрыце часныком.

    Загарніце мяса ў цеста і запякайце ў гарачай духоўцы

    на працягу 30 хвілін.

    Затым дайце мясу астыць, парэжце тонкімі лустачкамі.

    Адварыце яйкі і бульбу, парэжце іх невялікімі кубікамі.

    Калі Вы выкарыстоўваеце кансерваваную кукурузу,

    то не забудзьцеся зліць вадкасць.

    Таксама можна адварыць лусканую кукурузу ў падсоленай вадзе,

    працадзіць, даць астыць і выкарыстоўваць для салаты.

    Марынаваныя грыбы можна выкарыстоўваць любога віду.

    Парэжце іх невялікімі кавалачкамі.

    Цыбулю нарэжце кольцамі і абсмажце да залацістага колеру на алеі.

    Змяшайце ўсе прадукты, пасаліце і паперчыце іх па густу.

    Запраўце аліўе маянэзам, паскладайце горкай на талерку.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 292 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar