-свініна, мякаць - 250 г
-бульба - 200 г
-яйкі - 4 шт.
-кукуруза - 150 г
-грыбы марынаваныя - 100 г
-цыбуля - 2 шт.
-маянэз - 250 г
-соль - па густу
-перац - па густу
-часнык - 1 галоўка
-алей - 1 ст. лыжка
Для цеста:
-мука - 0.5 шклянкі
-соль - 2 г. лыжкі
-вада - 1 шклянка
Для таго каб запекчы мяса, прыгатуйце цеста.
Для гэтага растварыце ў вадзе соль, дадайце ў муку салёную ваду
і замесіце цеста.
Мяса пасаліце, паперчыце і натрыце часныком.
Загарніце мяса ў цеста і запякайце ў гарачай духоўцы
на працягу 30 хвілін.
Затым дайце мясу астыць, парэжце тонкімі лустачкамі.
Адварыце яйкі і бульбу, парэжце іх невялікімі кубікамі.
Калі Вы выкарыстоўваеце кансерваваную кукурузу,
то не забудзьцеся зліць вадкасць.
Таксама можна адварыць лусканую кукурузу ў падсоленай вадзе,
працадзіць, даць астыць і выкарыстоўваць для салаты.
Марынаваныя грыбы можна выкарыстоўваць любога віду.
Парэжце іх невялікімі кавалачкамі.
Цыбулю нарэжце кольцамі і абсмажце да залацістага колеру на алеі.
Змяшайце ўсе прадукты, пасаліце і паперчыце іх па густу.
Запраўце аліўе маянэзам, паскладайце горкай на талерку.
|