Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ВЯЧЭРНІ"

    -свініна - 200 г

    -бульба - 200 г

    -яйкі - 4 шт.

    -фасоль белая - 100 г

    -агурок свежага пасола - 100 г

    -цыбуля зялёная - 20 г

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -сыр - 100 г

    -часнык - 1 долька

    -эстрагон - 1 ст. лыжка

    -цыбуля - 1 шт.

    -лаўровы ліст - 2 шт.

    Для соуса:

    -смятана - 150 г

    -віно белае - 3 ст. лыжкі

    -цытрына (сок) - 1 шт.

    -соль - па густу

    -перац белы молаты - 2 г. лыжкі

    -воцат - 1 г. лыжка

     

    Адварыце свініну без костак у падсоленай вадзе,

    для водару дадайце лаўровы ліст і цыбуліну.

    Затым астудзіце мяса і парэжце яго тонкімі лустачкамі.

    Адварыце бульбу і яйкі, ачысціце і здрабніце.

    Змяшайце іх з мясам.

    Выкарыстоўвайце для гэтага досыць глыбокі і зручны посуд.

    Белую фасоль адварыце ў падсоленай вадзе да гатовасці,

    адкіньце на сіта, прамыйце халоднай вадой.

    Маласольныя агуркі парэжце кубікамі.

    Прамыйце халоднай вадой і здрабніце зялёную цыбулю і пятрушку.

    Дадайце гэтыя прадукты да папярэдніх.

    Засыпце ў салату дробна парэзаны часнык, эстрагон.

    Прыгатуйце соус. Для гэтага выкарыстоўвайце астуджаную смятану.

    Ўліце ў смятану тонкім струменьчыкам віно, ўзбіце міксерам.

    Не перастаючы ўзбіваць, асцярожна дадайце воцат,

    а затым сок цытрыны і спецыі, ўзбіце вінны соус.

    Запраўце салату прыгатаваным соусам і старанна перамяшайце.

    Паскладайце на талерку, упрыгожце цёртым сырам і зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar