Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ВЫТАНЧАНЫ"

    -язык цялячы - 300 г

    -бульба - 200 г

    -гарошак зялёны - 100 г

    -яйкі - 4 шт.

    -соль- па густу

    -перац - па густу

    -цыбуля - 2 галоўкі

    Для соуса:

    -яйкі - 2 шт.

    -цукар - 1 г. лыжка

    -соль - 2 г. лыжкі

    -алей - 70 г

    -малако - 2 ст. лыжкі

     

    Язык адварыце, затым пад бруёй халоднай вады ачысціце.

    Трохі астудзіце яго і нарэжце тонкімі лустачкамі.

    Бульбу адварыце да сярэдняй ступені гатовасці,

    астудзіце, ачысціце і парэжце кубікамі.

    Змяшайце язык з бульбай у асобным посудзе, дадайце гарошак.

    Яйкі адварыце, нарэжце кубікамі і перамяшайце з асноўнай масай.

    Цыбулю парэжце тонкімі паўкольцамі.

    Дадайце ў салату цыбулю, пасаліце па густу і паперчыце

    Прыгатуйце соус: астуджаныя яйкі ўзбіце ў белую пену ўручную

    ці ў міксеры з соллю і з цукрам.

    Дадайце ў соус малако і яшчэ раз добранька ўзбіце.

    У завяршэнне дадайце алей і размяшайце соус яшчэ раз.

    Салату запраўце арыгінальным соусам і добра перамяшайце.

    Перад падачай паскладайце аліўе горкай на талерку

    і ўпрыгожце зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar