-цыбуля - 1 шт.
-яблыка - 2 шт.
-гарошак зялёны - 1 слоік
-яйкі адвараныя - 3 шт.
-вяндліна - 100 г
-ці каўбаса вараная - 100 г
-мяса курынае адваранае - 100 г
-алівы - 100 г
-ці агуркі марынаваныя - 100 г
-зеляніна - 1 пучок
-соль - па густу
-перац - па густу
Вяндліну, курынае мяса, яйкі, цыбулю,
агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі (алівы - кружочкамі).
Яблыкі ачысціць і нацерці на буйнай тарцы.
Усё змяшаць, дадаць гарошак, зеляніну, соль, перац,
заправіць маянэзам і перамяшаць.
|