-пакаванне крабавых палачак;
-вялікае свежае яблыка;
-курыная грудка;
-5 бульбін;
-галоўка рэпчатай цыбулі;
-3 марынаваных агурочка;
-5 яйкаў;
-соль,
- маянэз.
Адварваем у падсоленай вадзе курыную грудку, бульбу ў мундзіры
і яйкі (усё па асобнасці).
Мяса курыцы астуджаем, адлучаем ад костак
і рэжам кубікамі.
Бульбу спачатку астуджаем, затым чысцім ад лупіны
і таксама наразаем кубікамі.
Гэтак жа рэжам і адвараныя ўкрутую яйкі, марынаваныя агурочкі
і крабавыя палачкі.
З яблыка здымаем лупіну і наразаем мякаць
зусім маленькімі кавалачкамі, а цыбулю дробна-дробна шаткуем.
Усе падрыхтаваныя прадукты складваем ў салатнік,
дадавем солі, запраўляем маянэзам і змешваем.
Пры жаданні крабавыя палачкі можна замяніць крабавым мясам,
а марынаваныя агурочкі салёнымі.
|