Замест кансерваванага гарошку ў салату аліўе можна
дадаць марынаваныя шампіньёны,
яны выдатна спалучаюцца з адвараным языком і гароднінай!
-бульба - 300 г
-морква - 150 г
-язык адвараны - 150 г
-шампіньёны марынаваныя - 100 г
-яйкі - 2 шт.
-цыбуля зялёная - 1 пучок
-маянэз - 100-150 г
-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
Моркву адварыць (20 хвілін), ачысціць і нарэзаць кубікамі.
Бульбу адварыць у мундзіры (20 хвілін), ачысціць і нарэзаць кубікамі.
Адвараны язык нарэзаць кубікамі.
Яйкі адварыць укрутую (10 хвілін пасля закіпання),
ачысціць і дробна нарэзаць.
Шампіньёны дробна нарэзаць. Зялёную цыбулю нашаткаваць.
Змяшаць усе інгрэдыенты. Дадаць маянэз, перац і, па жаданні, соль.
Перамяшаць і пакінуць салату аліўе з языком
і шампіньёнамі ў халадзільніку на 1 гадзіну.
|