Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ З ВЭНДЖАНЫМ КАРАСЁМ

    -320 г вэнджанага карася,

    - 100 г варанай каўбасы,

    - 100 г кансерваванага зялёнага гарошку,

    -3 яйкі,

    -4 клубня бульбы,

    -1 морква,

    -1 яблыка,

    -1 галоўка рэпчатай цыбулі,

    -2 салёных агурка,

    -0, 75 шклянкі маянэза,

    -соль.

     

    Зняць скуру з карася, мяса адлучыць ад костак

    і разрэзаць на маленькія кавалачкі.

    Адварыць бульбу, моркву, яйкі, затым астудзіць, ачысціць

    і дробна нарэзаць разам з салёнымі агуркамі, варанай каўбасой

    і яблыкам.

    Злучыць падрыхтаваныя прадукты,

    дадаць кансерваваны зялёны гарошак соль, перамяшаць

    і заправіць маянэзам.

    Гатовую салату пакласці ў салатніцу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.12.2014)
    Праглядаў: 279 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar