-320 г вэнджанага карася,
- 100 г варанай каўбасы,
- 100 г кансерваванага зялёнага гарошку,
-3 яйкі,
-4 клубня бульбы,
-1 морква,
-1 яблыка,
-1 галоўка рэпчатай цыбулі,
-2 салёных агурка,
-0, 75 шклянкі маянэза,
-соль.
Зняць скуру з карася, мяса адлучыць ад костак
і разрэзаць на маленькія кавалачкі.
Адварыць бульбу, моркву, яйкі, затым астудзіць, ачысціць
і дробна нарэзаць разам з салёнымі агуркамі, варанай каўбасой
і яблыкам.
Злучыць падрыхтаваныя прадукты,
дадаць кансерваваны зялёны гарошак соль, перамяшаць
і заправіць маянэзам.
Гатовую салату пакласці ў салатніцу.
|