Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    АЛІЎЕ "ЗАЛАТЫ"

     -мяса труса - 250 г

    -макароны - 200 г

    -гарошак зялёны - 150 г

    -грыбы марынаваныя - 100 г

    -цыбуля - 2 шт.

    -яйкі - 3 шт.

    -масла сметанкавае - 1 ст. лыжка

    -маянэз - 250 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -часнык - 2 долькі

     

    Трусінае мяса пасаліце, паперчыце, натрыце часныком.

    Патушыце на сярэднім агні.

    Затым дайце мясу астыць і нарэжце яго тонкай саломкай.

    Адварыце ў салёнай вадзе макароны і адкіньце іх на друшляк.

    Гэтак жа варта зліць вадкасць са слоічка з зялёным гарошкам.

    Змяшайце прадукты з гарошкам у аб'ёмным посудзе.

    Цыбулю ачысціце, адварыце

    і абсмажце ў смятанкавым масле да залацістага колеру.

    Яйкі адварыце, ачысціце і парэжце кубікамі.

    Дадайце гэтыя прадукты да агульнай масы.

    Усё перамяшайце, запраўце маянэзам і пасаліце па густу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar