-мяса труса - 250 г
-макароны - 200 г
-гарошак зялёны - 150 г
-грыбы марынаваныя - 100 г
-цыбуля - 2 шт.
-яйкі - 3 шт.
-масла сметанкавае - 1 ст. лыжка
-маянэз - 250 г
-соль - па густу
-перац - па густу
-часнык - 2 долькі
Трусінае мяса пасаліце, паперчыце, натрыце часныком.
Патушыце на сярэднім агні.
Затым дайце мясу астыць і нарэжце яго тонкай саломкай.
Адварыце ў салёнай вадзе макароны і адкіньце іх на друшляк.
Гэтак жа варта зліць вадкасць са слоічка з зялёным гарошкам.
Змяшайце прадукты з гарошкам у аб'ёмным посудзе.
Цыбулю ачысціце, адварыце
і абсмажце ў смятанкавым масле да залацістага колеру.
Яйкі адварыце, ачысціце і парэжце кубікамі.
Дадайце гэтыя прадукты да агульнай масы.
Усё перамяшайце, запраўце маянэзам і пасаліце па густу.
|